Schrijfster Daniëlle Bakhuis bezoekt klas 2 Emmeloord

Donderdag 11 mei gaf schrijfster en journalist Daniëlle Bakhuis een lezing op het Junior. Daniëlle Bakhuis is bij de leerlingen vooral bekend van de jeugdboeken Wat als ….. en Zes seconden. Daniëlle vertelde over hoe ze schrijfster is geworden en over de thema’s van haar boeken. De leerlingen konden vragen stellen en de leerling met de beste vraag kreeg een boek uitgereikt. Verder hadden de leerlingen de opdracht gekregen “Maak een trailer van het door jou gekozen boek”. Daniëlle Bakhuis was zeker verrast over het resultaat en zou het ook erg gaaf vinden wanneer één van haar boeken ook daadwerkelijk wordt verfilmd. Wie weet wordt er dan wel een leerling van onze school uitgekozen om mee te spelen in de film.

Het was een super leuke ochtend en zeker voor herhaling vatbaar.