Project Prins te Paard

Op donderdag 6 en vrijdag 7 juli presenteren brugklasleerlingen uit de theaterklas van het Zuyderzee Lyceum in Emmeloord een theatraal experiment. Het is de eerste test van nieuwe watereffecten die door studenten van ROC Friese Poort zijn ontworpen. Deze natte ‘special effects’ gaan een rol spelen in ‘Laaglanders’, de nieuwe voorstelling van Prins te Paard die eind september op Schokland speelt.

Suzan van Eerdt nodigt jullie graag uit op:  6  of 7 juli in het Waterloopbos!
Aanvang 20:00u | ontvangst vanaf 19:30u | Entree: €3,- | Je hoeft niet te reserveren | Adres: Waterloopbos, Voorsterweg 36, Marknesse | Parkeren op de parkeerplaats van het bezoekerscentrum. Volg daarna te voet de bordjes naar de hal.

En geniet van een mooie voorstelling!

THEATERKLAS VAN HET
ZUYDERZEE LYCEUM
EMMELOORD
Damian Flantua, Ellen de Lange, Rainer Lourens, Nicole O’Brien-Deac, Lotte Gaal, Camilla Griep, Fleur Weultjes, Ayna Tabassum

begeleid door: dramadocent Suzan van Eerdt.

Benieuwd naar onze lestijden en het vakantierooster 2020-2021?

Klik hier voor alle data van de toetsweken en SE 2020-2021