Fijne vakantie!

Een aantal mededelingen voor de afronding van het schooljaar en de start van het nieuwe schooljaar.

Boeken:
> Denken jullie eraan dat je zelf je boeken voor komend schooljaar bestelt op http://www.vandijk.nl ? Doe dit voor eind juli en je krijgt ze op tijd thuisgestuurd voordat het nieuwe schooljaar begint.

Rooster:
>  Het rooster voor het nieuwe schooljaar is zichtbaar in het roosterprogramma Zermelo en Magister vanaf maandag 4 september. Tijdens de vakantie zal het wel mogelijk zijn dat je al een rooster in Magister kunt zien, maar dit dient alleen voor testdoeleinden en zal niet het definitieve rooster zijn waar we het schooljaar mee starten. Je kunt hier dus geen rechten aan ontlenen.
> Bij iedere schooljaarwissel, moet je ook de app op je telefoon en/of iPad opnieuw koppelen met Zermelo. Dit jaar betekent dat ook dat de naam wijzigt waarmee je de app moet koppelen. Afgelopen jaar moest je de app koppelen met de naam ‘zuyderzeecollege’. Voor komend jaar zal dit ‘ssvo’ zijn (de naam van de stichting waar de school onderdeel van is).
Log hiervoor bij de start van het schooljaar in op Zermelo op je computer en via de knop ‘koppelingen’ krijg je dan de gegevens in beeld die je nodig hebt om de app op je iPad of telefoon te koppelen zodat je daar ook het rooster kunt inzien.

Voor nu wensen we jullie een prettige vakantie en we hopen je gezond in het nieuwe schooljaar weer te zien.

Lestijden en vakantierooster

Benieuwd naar onze lestijden en het vakantierooster 2020-2021?

Data toetsweken en SE

Klik hier voor alle data van de toetsweken en SE 2020-2021