Vrijdag 10 november, dag van de mantelzorg

Dag van de mantelzorg
Vrijdag 10 november is het ‘de dag van de mantelzorg’ en zijn er landelijk verschillende activiteiten georganiseerd. Carrefour heeft in Noordoostpolder voor volwassen- en voor jonge mantelzorgers aandacht.

Speciaal voor jonge mantelzorgers!
Groei jij op in een gezin waar iemand zorg nodig heeft? Heb jij een moeder met kanker, een broertje met ADHD of een depressieve zus? Jij zorgt voor een ander en maakt je zorgen over de situatie. De jonge mantelzorgbijeenkomsten zijn speciaal voor jou! Wij delen verhalen met elkaar, gaan aan de slag met knutsel- of spelactiviteiten of hebben een activiteit buiten de deur.

Bij de volgende bijeenkomsten ben jij (of je broer / zus/ zoon /dochter) van harte welkom:

  • Vrijdag 10 november is er een rapworkshop voor jongeren van 12-18 jaar (Voortgezet onderwijs en ouder) die in Emmeloord bij het Cultuurbedrijf wordt aangeboden.
  • Woensdagmiddag 15 november is er een bijeenkomst voor 10-13 jarigen (basis onderwijs) bij het scoutingsgebouw in Emmeloord waar we het gaan hebben over wat jouw kwaliteiten / talenten zijn.
  • Woensdagmiddag 22 november is er een bijeenkomst voor 7-9 jarigen (basisonderwijs) bij het scoutingsgebouw in Emmeloord waar we ook aan de slag zullen gaan met talenten.

Aanvullende informatie of aanmelden:
I: www.carrefour.nu/jonge-mantelzorgers
T: 0527-630000 of 06-13825239
E: karin.schwering@carrefour.nu

Lestijden en vakantierooster

Benieuwd naar onze lestijden en het vakantierooster 2020-2021?

Data toetsweken en SE

Klik hier voor alle data van de toetsweken en SE 2020-2021