Oud-leerlingen gezocht!

De slimste bijbaan!

Hoi,

Nog niet zo lang geleden zat jij in de schoolbanken: jij weet dus als geen ander hoe de middelbare school eruit ziet, wat belangrijk is en hoe noodzakelijk goede voorbereiding en leermethoden zijn. Dit schooljaar gaan wij weer dagelijks honderden middelbare scholieren ondersteunen bij het behalen van goede resultaten. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig! Kom jij ons team versterken?

Lyceo is opzoek naar jou!
Wij werken wij met slimme, gemotiveerde en enthousiaste studenten. Studeer jij aan de hogeschool of universiteit en ben je opzoek naar een bijbaan in het onderwijs bij jou in de buurt? Solliciteer dan snel en ontdek de mogelijkheden! Solliciteren kan hier: https://bit.ly/2Q0u6Ta.

De Slimste bijbaan 
Wist je dat je bij Lyceo als huiswerkbegeleider, bijlesdocent, examentrainer, begeleider lente- en zomerschool, begeleider Codelab, surveillant en nog veel meer aan de slag kunt?
Wij bieden jou:
• Een goed salaris;
• Flexibele uren aan de hand van jouw beschikbaarheid;
• Een inhoudelijke bijbaan, relevant voor je CV;
• Werkzaamheden bij jou in de buurt;
• Doorgroeimogelijkheden;
• Een inspirerend team van toptalenten;
• Het hele jaar door werk, in te plannen naast je collegerooster.

Solliciteren
Voldoe jij aan de eisen en wil jij ook graag de slimste bijbaan? Wij ontmoeten je graag op onze selectiedag in Zwolle! Deze zal plaatsvinden op zaterdag 15 september. Wil je snel aan de slag? Solliciteer dan nu: https://bit.ly/2Q0u6Ta! Let op: er zijn beperkte plekken beschikbaar!

Ken jij studiegenoten die ook op zoek zijn naar de slimste bijbaan? Deel dan dit bericht met ze!

Lestijden en vakantierooster

Benieuwd naar onze lestijden en het vakantierooster 2020-2021?

Data toetsweken en SE

Klik hier voor alle data van de toetsweken en SE 2020-2021