Geef je op voor het Open Podium op 6 februari

Het Open Podium op 6 februari in LO-S vanaf 19:30 uur is de gelegenheid om jouw performance te laten zien aan (mede)leerlingen en (mede)personeelsleden. Cabaret, dans, mimespel, literair voordracht, (klassiek) instrumentaal, zang: alle podiumkunsten zijn welkom!

Bands mogen drie nummers uitvoeren. Schoolbands mogen meerdere nummers uitvoeren. Als het programma te vol wordt zal er overleg zijn t.a.v. de hoeveelheid uit te voeren nummers.

Geef je vóór 25 januari op via de mail: mailto:m.kroes@vario-onderwijsgroep.nl

Zet in de mail:

1 wat je wilt gaan doen: bijv. zingen met piano of instrumentaal gitaar. Kortom omschrijf jouw optreden.

2 de titel van je optreden (en eventueel door wie werd het oorspronkelijk uitgevoerd)

3 wat je nodig hebt aan materialen van school (piano, versterker, microfoon etc.), geef ook jouw lichtwensen aan.

Nog beter: geef je op via:https://goo.gl/forms/DxNcpdSPFqWuJuy72

Benieuwd naar onze lestijden en het vakantierooster 2018-2019?

Open dagen 2019

Vind hier alle informatie over onze open dagen in 2019.