Jan en Sanne Terlouw op het Zuyderzee

Jan Terlouw en zijn dochter Sanne gaven woensdag 6 maart een lezing aan de bovenbouwleerlingen van het Zuyderzee Lyceum in Emmeloord.

Ruim honderd leerlingen hadden zich opgegeven om bij deze lezing aanwezig te zijn. Vader en dochter vertelden over het schrijverschap en het samen schrijven van verhalen. Daarnaast hadden ze het over het belang van de Nederlandse taal en het lezen van boeken.

Jan Terlouw las een gedicht voor over het klimaat en riep de leerlingen op om zelf in actie te komen. Niet spijbelen, maar juist staken. Er werden ook televisieopnames gemaakt voor het programma Kruispunt (17 maart) en na afloop ging een aantal leerlingen in gesprek met Jan Terlouw over onder andere het klimaat.

Benieuwd naar onze lestijden en het vakantierooster 2018-2019?

Open dagen 2019

Vind hier alle informatie over onze open dagen in 2019.