Start schooljaar 2019-2020

Benieuwd waar en wanneer het nieuwe schooljaar weer begint?

Emmeloord

Klas 1, klik HIER
Lijst met aan te schaffen materiaal voor klas 1

Klas 2, klik HIER
Lijst met aan te schaffen materiaal voor klas 2

Klas 3hv, klik HIER
Lijst met aan te schaffen materiaal voor klas 3

Lemmer

Na de zomervakantie starten alle leerlingen van klas 1 t/m 4 op maandagmiddag 26 augustus met een introductieprogramma. Voor de nieuwe 1e klassen duurt het introductieprogramma de gehele 1e week. Het introductieprogramma op maandag start om 13.30 voor alle klassen.

Uiterlijk vrijdag 23 augustus ontvangen alle ouders/verzorgers nog een uitgebreidere uitnodiging voor deze 1e schooldag per mail, met daarin ook nog wat meer informatie over de rest van de week. Ook is er voor de nieuwe brugklassers en eventuele ‘zij-instromers’ de mogelijkheid om op vrijdag 31 augustus tussen 10.00 en 13.00 nog even langs te komen om eventuele vragen te stellen over de introductieweek of andere zaken.
Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie toe en we hopen iedereen in goede gezondheid weer terug te zien na de vakantie.

Team Zuyderzee Lyceum Lemmer.

Ook is er voor de nieuwe brugklassers en eventuele ‘zij-instromers’ de mogelijkheid om op vrijdag 23 augustus tussen 10.00 en 13.00 uur nog even langs te komen om eventuele vragen te stellen over de introductieweek of over andere zaken.

Team Zuyderzee Lyceum Lemmer.

Start schooljaar

Wanneer start het nieuwe schooljaar?