Leerlingen aan het woord

Het Zuyderzee Lyceum is een gezellige school. Op deze pagina lees je de verhalen van onze leerlingen. Wat vinden ze leuk en wat maken ze mee op school?

Onze leerlingenraad in Emmeloord. Een groep bruisende en enthousiaste leerlingen uit diverse leerjaren overleggen wekelijks met elkaar over alles wat met school te maken heeft.

november 2017

Gezelligheid, toegankelijk en vertrouwd dat zijn kenmerken van het Zuyderzee Lyceum. Een school die openstaat voor alle leerlingen. Als voorzitter van de Leerlingenraad, merk ik dat deze school naar zijn leerlingen luistert. Over alles valt te praten en gaat in goed overleg.
Trisanna Hofman, voorzitter leerlingenraad

Het Zuyderzee Lyceum is een gezellige school en ik zit in een leuke klas. Ik heb al veel nieuwe vriendinnen gemaakt! Beeldende vormgeving is één van mijn favoriete vakken en ik vind wiskunde ook best leuk. Je mag veel tekenen met de geodriehoek en het is nu nog niet super moeilijk. In de ZL-uren heb ik gekozen voor extra sport en faalangsttraining. Voor een toets kan ik een hele dag buikpijn hebben en ik vind het ook moeilijk als ik een laag cijfer haal. De training helpt me goed, ik zit er nu minder over in. Daar ben ik heel blij mee.

Start schooljaar

Wanneer start het nieuwe schooljaar?