Open Dag Lemmer

Welkom groep (7 en) 8

Ben jij nieuwsgierig naar onze school aan de Riensingel? Op woensdag 24 januari 2018 staat onze deur voor je open. ‘s Ochtends kun je bij ons korte lesjes volgen en ‘s avonds kun je nog eens langskomen samen met je ouders/verzorgers. Tijdens deze dag willen we je kennis laten maken met ons onderwijs, onze school en de docenten die hier lesgeven.

Via je leerkracht van de basisschool kun je je opgeven en vergeet je niet om je entreekaartje ‘s avonds mee te nemen? Lever het in en ontvang een kleinigheidje van ons.

Tijdstip Open Dag Lemmer

• Ochtend: 8.30 – 12.15  Keuzelessen. Meer info over deze keuzelessen volgt na de kerstvakantie via de basisschool. Belangstellende leerlingen van basisscholen buiten de omgeving Lemmer die de ochtend graag willen bezoeken, kunnen via de mail  (s.wynia@zuyderzeelyceum.nl) contact opnemen over het ochtendprogramma
  • Avond: 18.30 – 21.00 (samen met je ouders/verzorgers)

Riensingel 2
8531 GH Lemmer
Tel: 0514 – 561387

Scheikundeles
Les met iPad

Heb je nog vragen?

Vragen over de open dag kun je stellen via: 0514 – 561387
Ma t/m vrij van 8.30 uur – 16.00 uur

Benieuwd naar onze lestijden en het vakantierooster 2018-2019?

Open Podium 2018

Het barst van de talenten bij ons op school en dat hebben we tijdens ons jaarlijkse Open Podium weer kunnen zien. Ben je nieuwsgierig naar foto's en filmpjes?