Open dag 2021

Open Dag en inloopavond 2021

Op donderdag 21 januari heeft onze online open dag plaats gevonden. Veel kinderen van groep (7 en) 8 hebben de onderstaande online lessen gevolgd, met hun leerkracht of thuis. Om iedereen de gelegenheid te geven om alle informatie nog eens rustig na te lezen en kijken, hebben we besloten om de lessen en presentaties voorlopig nog online te laten staan onderaan deze pagina.

Onze algemene presentatie over ons onderwijs en ons aanbod vindt u hieronder met daarbij de hand-out zodat u alles nog eens rustig na kunt lezen. Heeft u na het bekijken van de presentaties en lessen nog vragen aan ons, neem dan gerust contact met ons op. U kunt uw vraag stellen via: s.vermooten@zuyderzeelyceum.nl of k.vdheuvel@zuyderzeelyceum.nl. Wij zullen er voor zorgen dat u zo snel mogelijk reactie krijgt.

Sfeerimpressie Zuyderzee Lyceum

Presentatie onderwijs Zuyderzee Lyceum

Kick off door onze locatiedirecteur

Als jij naar deze school wil is dat een goede keuze ,want het is een goede school en je leert er veel. Je begint het schooljaar met de introductieweek. De bedoeling van de introductieweek is dat je elkaar gaat leren kennen. Je gaat allemaal leuke dingen doen met elkaar. Na de introductieweek ga je oefenen met huiswerk maken en je boeken meenemen en je gaat oefenen om uit je hoofd alle lokaal en plaatsen leren kennen. Ook ga je voor het eerst huiswerk maken. Het is nog niet zo veel. Je krijgt steeds meer huiswerk en je moet je boeken meenemen. En dan zit je echt op de middelbare, ik vind het erg leuk op de school. (Fin, brugklas)

Ik zit nu in de brugklas. Mijn tas was een stuk lichter dan ik had verwacht. De eerste paar weken raak je snel gewend aan je klasgenoten en rooster en als je eraan gewend bent gaat alles sneller. De lessen die ik zelf het leukst vind zijn bvg (beeldende vormgeving) en LO (lichamelijke opvoeding). Ik vind deze school vertrouwd ik voel me er thuis. Dat vind belangrijk als je een school kiest. In groep 6 wist ik al dat ik naar het Zuyderzee wilde. De begeleiding is goed en als er iets is is er altijd wel iemand die je kan helpen met je problemen. (Quinty, brugklas)

Benieuwd naar onze lestijden en het vakantierooster 2020-2021?

Klik hier voor alle data van de toetsweken en SE 2020-2021