Vakcollege

Vakcollege Noordoostpolder

De Vakroute

De Vakroute is een opleiding voor jongeren die graag met hoofd, hart en handen werken. Zit je op de basisschool, heb je een vmbo-advies en ben je op zoek naar een vervolgopleiding? Leer jij graag door te doen? Dan is de Vakroute iets voor jou. Er is een Vakroute Techniek, een Vakroute Economie en een Vakroute Zorg & Welzijn. Wij leiden jou op tot vakman of vakvrouw.

 

Veel praktijk

De Vakroute is een opleiding waarbij je vooral zelf actief bezig bent. Al vanaf het eerste jaar krijg je veel beroepsgerichte praktijklessen, ga je op bezoek bij bedrijven en instellingen en krijg je gastlessen van mensen die veel weten over een bepaald beroep. Ook loop je regelmatig stage vanaf klas 3. Een opleiding voor doeners dus!

 

vmbo & mbo

 Met de Vakroute kun je je vmbo-diploma én je mbo-diploma halen. In de eerste 2 jaar van het vmbo ontdek je waar je talent voor hebt en welke beroepen je leuk vindt. Je kiest voor een richting die bij jou past en die een goede kans op werk biedt. In die richting leer je verder voor je mbo-diploma

 

Meer informatie: kijk op  www.vakcollegenoordoostpolder.nl

 

schermafbeelding-2016-12-03-om-15-53-30

Lestijden en vakantierooster

Benieuwd naar onze lestijden en het vakantierooster 2021-2022?

Data toetsweken en SE

Klik hier voor alle data van de toetsweken 2021-2022