Financiën

De vergoeding die de school ontvangt van de overheid volstaat niet om alle kosten die wij voor uw kind maken te betalen. De kosten van bijvoorbeeld gebruik van kluisjes, schoolfoto’s, verzekeringen, excursies e.d., zijn kosten die niet door de overheid worden vergoed. Wij vragen van u daarvoor dan ook een ouderbijdrage. Deze bijdrage wordt door de Medezeggenschapsraad (waaronder de ouders) vastgesteld.

In de financiële brochure van het Zuyderzee Lyceum vindt u een overzicht van alle kosten die u kunt verwachten in het schooljaar 2020 -2021 als uw kind op het Zuyderzee Lyceum zit.
In komende schooljaren kunnen er wijzigingen in de kosten optreden.

Betaalmogelijkheden schooljaar 2020-2021 (11-8-2020)

Welkom bij het betaalsysteem van Vario Onderwijsgroep!

Via deze weg willen wij u informeren over de betaling van o.a. de vrijwillige Ouderbijdrage, excursies etc.

Met ingang van het schooljaar 2020/2021 maken wij voor de facturatie gebruik van een nieuw systeem: Wis Collect. Na ontvangst van de eerste factuur kunt u alle betalingen aan onze school met betrekking tot uw kind hier afhandelen en later weer terugvinden.

Voor de betaling van de facturen heeft u de volgende betaalmogelijkheden:

• direct betalen met iDEAL of
  • kiezen voor een overboeking.

Binnenkort ontvangt u van ons de eerste factuur per mail via het nieuwe betaalsysteem Wis Collect.

Meer informatie over WIS Collect en een filmpje hoe WIS Collect werkt, vindt u op https://www.wis.nl/ouders

Onderwijs met iPad

Benieuwd naar onze lestijden en het vakantierooster 2020-2021?

Klik hier voor alle data van de toetsweken en SE 2020-2021